[rev_slider_vc alias=”zakelijk”]

Zakelijke fotografie

Als bedrijf wilt u een professionele fotograaf met oog voor detail. Iemand die de sfeer van een evenement of de essentie van uw product kan vastleggen. Important People biedt dan ook de volgende diensten:

Zakelijke portretten worden steeds belangrijker voor het contact met uw klanten. Mensen hebben steeds meer behoefte aan een "gezicht" bij een product, dienst of bedrijf. Daarom zorg ik ervoor dat u zakelijk en toch toegankelijk op de foto komt. Dan kunt u dit portret uitstekend gebruiken voor bijvoorbeeld uw website of social media uitingen.
De foto's van uw evenement moeten een aantal dingen laten zien: De sfeer, de bezoekers en het evenement zelf. Ik vind het daarbij belangrijk om een evenement "levend" in beeld te krijgen. Veel te vaak zijn dit type foto's saai en niet representatief voor hoe leuk het evenement zelf was. Daarom help ik graag door uw evenement levendig in beeld te brengen, in combinatie met alle andere zaken die voor uw marketing of communicatie belangrijk zijn.
Commerciële fotografie is bijzonder breed. Als vaste fotograaf van Gers! Magazine kom ik dit elke fotoshoot weer tegen. Voor het tijdschrift leg ik producten, mensen, bedrijven, gevels, straatbeelden en nog veel meer vast. Hierdoor heb ik de vaardigheden ontwikkeld om het brede scala van fotografische wensen van diverse soorten bedrijven te kunnen voldoen. Elke situatie is weer uniek en als u iemand zoekt die hiermee om kan gaan bent u aan het juiste adres.

Het is ontzettend prettig samenwerken met Salih. Hij is flexibel, open en bovendien op een heel natuurlijke manier aanwezig en daardoor weet hij iedere keer precies de juiste momenten te vangen en vast te leggen. Dat levert steevast prachtige foto’s op! - Marieke Dijkwel (Ro Theater)

Prijzen

Commercieel portret

Eerste 2 uur – 150 euro
Daarna 90 euro per uur

Evenementen en Commerciële fotografie

Eerste 2 uur – 150 euro
Daarna 90 euro per uur

Culturele fotografie

Eerste 2 uur – 150 euro
Daarna 60 euro per uur

VRAGEN? NEEM CONTACT OP!

Ik help je graag.

Je naam (vereist)

Je mail (vereist)

Onderwerp

Je bericht