HOE HET WERKT

VIER REDENEN WAAROM JE AAN HET GOEDE ADRES BENT

DSC_2213

1.

EEN PERSOONLIJKE
STIJL, VOOR JULLIE BRUILOFT

Jullie willen bijzondere foto’s, die jullie dag zo goed en mooi mogelijk in beeld brengen. Steeds meer mensen willen persoonlijke en artistieke foto’s van hoe hun trouwdag echt is, geen cliché geposeerde momenten die iedereen al heeft gezien en alleen maar ongemakkelijk zijn om te maken. Gaan jullie buiten in de natuur een ontspannen bruiloft houden? Of toch klassiek? Bij elke bruiloft past een eigen stijl en samen met jullie zorg ik ervoor dat de foto’s daar perfect bij passen. Jullie dag, jullie foto’s.

DSC_0639

2.

DE PROFESSIONELE KUNSTENAAR

Fotografie is een ambacht, maar het is meer dan alleen techniek. Je moet ook met mensen kunnen omgaan. Het is de kunst om de juiste momenten te vangen, om dichtbij de emotie te komen. Om dat te doen moet je als fotograaf iedereen een ontspannen gevoel geven, want niet iedereen vindt het makkelijk om op de foto te gaan. Tegelijkertijd is het belangrijk dat ik de regie in handen neem als het nodig is. Zo zorg ik ervoor dat jullie de allerbeste foto’s krijgen.

DSC_1642

3.

EEN TOPFOTOGRAAF VOOR EEN EERLIJKE PRIJS

Het is tegenwoordig best lastig om een goede fotograaf voor een eerlijke prijs te vinden. Er zijn er zo veel! Daarom ben ik graag eerlijk over mijn prijs. Als je kwaliteit zoekt heb je een fotograaf nodig die tijd en aandacht steekt in je foto’s. Het liefst ben ik de hele dag op jullie bruiloft, van de ochtend zodra de bruid zich klaar gaat maken tot het eindfeest. Daarmee leg ik het complete verhaal van jullie dag vast, zodat je later al die momenten die je compleet bent vergeten toch weer terug kan halen. Dat kost iets meer dan een budgetfotograaf, maar de kwaliteit is er dan ook naar. Oh, en ik moet niet vergeten te vertellen dat ik helemaal niet hou van onverwachte kosten achteraf. Wat we van tevoren afspreken is wat je betaalt. Wel zo eerlijk.

4.

JE BENT NIET DE ENIGE

Lees hieronder wat anderen er van vinden.

"We hebben Salih uitgekozen omdat we zijn fotografische stijl bij onze buitenbruiloft vonden passen. Onze bruidsshoot was ook nog eens heel ontspannen en leuk. We hebben gelachen en dat straalt uit op de foto's!"

Aram & Eline

"Voor onze bruiloft wilde we een goede fotograaf die onze dag mooi in beeld kon brengen. We wilden graag een fotograaf waarbij we ons op ons gemak zouden voelen en die begreep hoe we onze dag wilden vieren. De foto's zijn super en we kunnen hem dan ook zeker aanraden!"

Jeroen & Jo

"Onze trouwdag wilden we graag eenvoudig houden. Onze wens was om in klein gezelschap onze dag vieren met vrienden en familie. Daar wilden we Salih graag bij hebben omdat hij goed de momenten weet te pakken. Voor de camera staan is altijd spannend, maar hij stelde ons goed op ons gemak. We zijn heel blij met de foto's!"

Timo & Anoeska

DSC_2163
"Salih is een creatieve fotograaf die met je meedenkt en open staat voor nieuwe ideeën en wensen. Hij maakt niet 'zomaar' foto's, maar hij legt échte momenten vast.
We kijken regelmatig terug naar onze vastgelegde momenten, waardoor we onze bruiloft iedere keer herbeleven. Kortom: Topfotograaf!!"

David & Natasja

VRAGEN? NEEM CONTACT OP!

Ik help je graag.

Je naam (vereist)

Je mail (vereist)

Onderwerp

Je bericht